Klingenberggt. 7, 0161 Oslo

Gå til tannlegen i Oslo.

Velkommen til Klette & Co

Vår behandlingsfilosofi er å forebygge fremfor å behandle. Det gjøres derfor grundige undersøkelser der vi bruker god tid på å informere pasientene om hva som skal gjøres for å unngå hull, sykdommer og skader i munnhulen. Gode daglig rutiner og hensiktsmessige kontroller av både tannlege og tannpleier bidrar til et sunt miljø og grunnlag for dine tenner.

Ved operativ behandling gjøres det kun det som trengs for å styrke tannen med fokus på funksjon og estetikk. Vi bruker derfor moderne materialer og substansbesparende metoder for å fjerne minst mulig av dine tenner.

Våre mål er å informere pasienten mest mulig for å skape trygghet. Du er i fokus hos oss. Pasientenes ønsker og behov er det viktigste for oss, og sammen med vår faglig kompetanse og flere alternativer planlegges riktig behandling. Noen ganger er ingen behandling det beste alternativet, og det blir du informert om. Uansett behandling er det viktig for oss at pasienten har en behandlingsplan og kostnadsoverslag uansett hva som skal gjøres. Denne måten blir pasienten trygghet og ingen overraskelser underveis.


Våre tilbud er:

Vi tilbyr all slags tannbehandlinger hos oss. Forebyggende, reparerende og behandling av mer kosmetisk art, som f.eks laminater/fasetter og tannbleking. Både våre tannpleiere og tannleger har direkteoppgjør med Helfo dersom du pga din tilstand eller sykdom skulle fått krav på det. Da betaler du kun egenandel direkte til oss.

Vi har spesialkompetanse på implantater, og utfører implantatprotetisk behandling også med refusjonsrett fra Helfo. Vi utfører også tannregulering med skinner, både med Invisalign og Inman Aligner ettersom hva som er tilpasset ditt behov.

Vi behandler pasienter som lider av snorking, søvnapné, kjeveleddsproblematikk og tanngnissing. Vi har dyktige tannpleier med på laget som utfører både rutineundersøkelser med rens, og har spesialkompentanse i å forebygge og behandle tannkjøttsykdommer. Vi er tannleger med lang erfaring og tar ekstra godt hånd om deg som har tannlegeskrekk. Vi ser dine behov og lytter til deg. Du kan spørre oss om alt – vi har taushetsplikt. Vi samarbeider med ledene spesialiter i forskjellige fagfelt og henviser deg videre om det skulle trengs. Etter mange år i bransjen har vi stiftet gode forhold til norske tannteknikere som jobber for å tilfredstille pasientenes ønsker til estetikk og funksjon når det kommer til f.eks. kroner, broer og proteser. Vi er interessert i å videreutvikle oss som tannleger, modernisere oss og lære det nyeste teknikker basert på ny forskning og materialer, og er derfor ofte på kurs innenfor forskjellige fagområder.

Vi er en moderne klinikk der alt gjøres digitalt av både røntgen og journaler. Vi bruker informasjonsprogrammer som Dental Info og DenTool for å kunne visualisere og forklare behandlinger bedre. Innkalling kan også gjøres på SMS hvis ønsket.

 

 

Knut Klette,
Adm.dir og tannlege
Vital Tannhelse Klette & Co

Gå til tannlegen i Oslo.