Hjemmebleking

Hjemmebleking er for deg som vil ha hvitere tenner og som vil gjøre det selv hjemme. Du bestemmer dermed selv når du vil begynne å bleke tennene.

Hvordan kommer jeg i gang med hjemmebleking?

Før du skal bleke tennene hjemme, vil du først tatt et avtrykk av tennene dine ved en av våre klinikker. Dette avtrykket brukes til å lage blekeskinner som passer til tennene dine, og som kan brukes om og om igjen.

Blekeskinnene leveres av klinikken vår sammen med alt du trenger for å oppnå best mulig resultat. Din behandler vil også gi deg grundig opplæring i hvordan du bruker hjemmeblekingsprodukter.

Hjemmebleking blekeskinne VItal Tannhelse

Hva skal jeg gjøre når jeg har kommet hjem med blekemiddelet?

Det er lett å begynne med blekingen hjeme. Blekemiddelet skal brukes i syv til ti dager på rad for å sikre best mulig resultat. Det anbefales å bleke tennene på dagtid.  

Hvis du trenger å bleke igjen på et senere tidspunkt, er det lett å gjøre det hvis du velger hjemmebleking. Alt det krever er at du sparer på de medfølgende blekeskinnene.

Ikke utfør hjemmebleking oftere enn hver 6. måned

Vær oppmerksom på at vi anbefaler at du ikke bleker tennene oftere enn hver sjette måned, da bleking kan være hard for tennene, og du vil kunne oppleve en større følsomhet i tennene.

Du kan alltid spørre tannlegen din når du starter behandlingen om hvilke symptomer som kan være forbundet med tannbleking.

Hva kan jeg forvente å betale for hjemmebleking?

Prisen for hjemmeblekemiddel er 1 990–3 990 kroner. Dette er litt billigere enn ved klinikkbleking. Begynn å smile, og bestill en tid til en forundersøkelse for tannbleking, slik at du kan komme i gang så snart som mulig.

Er du nysgjerrig på våre andre tannbehandlinger? Les mer om Invisalign og skallfasetter.

Våre klinikker

Bestill time hos din lokale klinikk

Velg din lokale klinikk for å se kontaktinformasjon, åpningstider og aktuelle tilbud

Alta

Bodø

Indre Arna

Majorstuen