Velkommen til Vitaltannhelse

Kosmetiske tannbehandlinger

Det er ikke alltid tann- og tannkjøttsykdommer som er årsaken til at man gjennomgår behandling hos tannlegen. Trenger du regulering av bittet ditt, skallfasetter som skjuler tidligere skader og misfarging, eller midler som gir tennene hvitere farge? Hos Vital Tannhelse hjelper vi deg med kosmetiske tannbehandlinger som gir deg smilet ditt tilbake.

Hva er Invisalign?

Invisalign er en usynlig og effektiv form for tannregulering som har blitt svært populær. I stedet for tradisjonell eller keramisk tannregulering med klosser og metallbue, baserer dette kjeveortopediske systemet seg på spesiallagde plastskinner som byttes ut med jevne mellomrom. Med Invisalign er det nesten umulig å se at du har tannregulering, selv på nært hold.

Hjemmebleking hos Vital Tannhelse

Med hjemmebleking kan du få hvitere tenner akkurat når det passer deg. I samråd med tannlege blir hjemmeblekingen tryggere og mer effektiv. Du får en spesiallaget skinne basert på avstøpning av tennene dine, og denne kan brukes om og om igjen. Du får grundig opplæring i hvordan du skal bruke blekeproduktet.

Skallfasetter gir deg drømmesmilet

Skallfasetter er tynne porselensskall som settes utenpå fremsiden av tennene dine. De skiller seg fra tannkroner ved at skallfasettene er kosmetiske, og det kun er fremsiden av tannen som slipes litt ned for å gi feste til skallet. Skallfasetter settes kun på sunne tenner, mens tannkroner kan brukes for å styrke en svekket tann. Hvis du for eksempel har misfargede tenner, store mellomrom eller ønsker å endre fasongen på tennene dine, kan skallfasetter være løsningen for deg.

Våre klinikker

Din lokale klinikk

Velg din lokale klinikk for å se kontaktinformasjon, åpningstider og aktuelle tilbud

Alta

Bodø

Indre Arna

Majorstuen